Zelenina pod maso
Kód: 111/300Detailní popis produktu
Potřebujete rychle uvařit?
Osmažte cibulku, orestujte maso (kuřecí, vepřové, krůtí) a přidejte naší zeleninu pod maso.
Chvíli poduste a podávejte s uvařenými brambory, těstovinami nebo rýží.
Dobrou chuť!
V létě jsme nakoupili stovky kil právě dozrálých rajčat, paprik, cibule a pórku. Vše jsme omyli, nakrájeli, zavařili, dochutili. Skvělé rychlé jídlo na světě a téměř bez práce. Na jednu skleničku bylo potřeba očistit cca 0,5 kg čerstvé zeleniny.
Minimální trvanlivost 1 rok od data výroby, viz dno obalu.
Složení: rajčata, papriky, cibule, pórek, cukr, kuchyňská sůl, ocet, olej, cukerin, pepř.
Způsob konzervace: pasterováno.
Původ zeleniny: naše zahrada a Farma Smotlacha, příp. zelenina Soukup Nový Bydžov
Skladujte v temnu do 25°C, po otevření spotřebujte do 5 dnů.
Výživové údaje na 100 g: Energie 228 kJ/26 kcal, Tuky 3,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy 5,4 g, z toho cukry 2,9 g, Bílkoviny 0,9 g, Sůl 0,4 g.
Vyrobila DobroLádovna s.r.o.
Skochovice 60, Nový Bydžov, 503 51
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.